BWaste International BV

BWaste International B.V. is sinds 2003 voor haar klanten (o.a. gemeenten, woningcorporaties en reinigingsdiensten) partner op het gebied van afvalsystemen. BWaste verkoopt, plaatst en onderhoudt een brede range van onder- en bovengrondse afvalcontainers. Maar dat niet alleen. Innovatie-gedreven, is BWaste in korte tijd uitgegroeid tot een leverancier van slimme, kwalitatief hoogwaardige oplossingen in de afvalbranche. 

Klik hier voor de website BWaste International BV


BData

BData ICT Solutions is voor bedrijven met 1 tot 100 werkplekken partner op het gebied van netwerk en systeembeheer. De kern van de werkzaamheden is de installatie, beheer en het onderhoud van netwerk, servers, pc's en randapparatuur en hosted telefonie. BData ICTsolutions investeert in de nieuwste technologieën om het beheer bedrijfszeker en betaalbaar te houden.

Voornamelijk in de regio Zwolle Deventer Raalte Zutphen Apeldoorn Enschede en richt zich op bedrijven met 1 tot 100 werkplekken.

Klik hier voor de website BData

Mic-O-Data

Mic-Data is een elektronische technologiebedrijf, gespecialiseerd in zeer specifieke, draadloze oplossingen met de afvalinzamelingsbranche als haar belangrijkste doelgroepen.Bronij

Is al ruim 12 jaar werkzaam op het gebied van levering, plaatsing, inspectie, keuring en onderhoud van boven- en ondergrondse afvalcontainers. Door inzet van ervaren medewerkers met goed uitgerust materiaal en materieel kunnen wij adequaat reageren op de wensen van onze relaties.

Daarnaast is er een storingsdienst waar 24/7 een beroep op kan worden gedaan.

Klik hier voor de website van BronijFerro-Fix

Voormalig SW bedrijf Ferro-Fix blijft zich door ontwikkelen en zal zich in het kader van toekomstige groei en de mogelijkheden in de markt vanaf 2017 focussen op de productie van stedelijk meubilair (afvalcontainers, afvalbakken, rookvoorzieningen, meubilair, etc). Een productie die nog altijd onder het mom staat van de kernwoorden uit de periode dat Ferro-Fix nog in de kinderschoenen stond: hoogwaardige productie, marktconform en klantgericht.

Klik hier voor de website van Ferro-Fix
Beek Container Groep

Beek Container Groep Nederland verzorgt reiniging, (preventief) onderhoud, inspectie, certificering en distributie van alle soorten bovengrondse en ondergrondse containers. 

Klik hier voor de website van Beek Container Groep

© Copyright 2019 BWaste